Receptengroep

Warme hapjes

 

Aantal personen

4

 

Waardering

 *

 **

 ***

 ****

 *****

 

Moeilijkheid

 

 Gemakkelijk

 Normaal

 Moeilijk

 Topniveau

 

Populariteit

615

 

 

Recept afdrukken

 

Broodpap

Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Trek een zeste van de citroen.
Snijd de korsten van het brood.
Snijd het brood in brunoise en houdt een handvol achter.
Breng de melk met de citroenschil aan de kook.
Voeg het brood bij de melk en laat 10 minuten zachtjes koken.
Bak ondertussen de achtergehouden broodkorstjes in een tefalpan zonder vetstof goudbruin.
Verwijder de citroenschil en proef de broodpap af met suiker en kaneel.
Ganeer met de gebakken korstjes en serveer meteen.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek

 

Gebruikersbeheer

Gebruikersnaam:

Paswoord:

 

Maak nieuw profiel aan

Statistieken

Aantal recepten : 3681

 

Aantal Culinaire termen : 1519

 

Aantal keuken- en kooktips : 104

 

Aantal Foodparing : 8365

Keuken- en kooktips

Welke kruiden kan je heel goed gedroogd gebruiken?

Hoe gebruik ik aluminiumfolie?

Hoe maak ik aardappelen licht verteerbaar?

Meer op Keuken- en kooktips

Culinaire Encyclopedie

BRAAMBES

Donkerpurpere besjesvrucht.

Meer op de Culinaire Encyclopedie