Receptengroep

Wildgerechten

 

Aantal personen

4

 

Waardering

 *

 **

 ***

 ****

 *****

 

Moeilijkheid

 

 Gemakkelijk

 Normaal

 Moeilijk

 Topniveau

 

Populariteit

1308

 

 

Recept afdrukken

 

Civet van haas

Ingrediënten voor 4 personen.

 

 

Bereidingswijze

 

Maak het recept wildmarinade.
Laat hierin de hazenpoten en bouten een nacht marineren.
Neem de haas uit de marinade en dep droog met keukenpapier.
Zeef de marinade en houd bij.
Laat een klont boter smelten in een kom en bak hierin de bouten rondom.
Overgiet met de marinade en kruid met tijm en laurier.
Breng aan de kook.
Laat het geheel een uurtje sudderen tot het vlees gaar is.
Neem het vlees uit de saus en houd warm onder aluminiumfolie.
Neem de tijm en de laurier uit de saus en laat inkoken tot sausdikte.
Proef af met peper en zout.
Doe de haas terug in de kom en laat goed doorwarmen.
Serveer meteen.

 

 

Voeg toe aan mijn persoonlijk kookboek

 

Gebruikersbeheer

Gebruikersnaam:

Paswoord:

 

Maak nieuw profiel aan

Statistieken

Aantal recepten : 3691

 

Aantal Culinaire termen : 1519

 

Aantal keuken- en kooktips : 104

 

Aantal Foodparing : 8365

Keuken- en kooktips

Welke kruiden kan je heel goed gedroogd gebruiken?

Hoe gebruik ik aluminiumfolie?

Hoe maak ik aardappelen licht verteerbaar?

Meer op Keuken- en kooktips

Culinaire Encyclopedie

KONINGSBROOD

Een koekje van boterdeeg.

Meer op de Culinaire Encyclopedie